ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ TIPS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατηγορίες
Newsletter Περισσότερα

http://www.hitwebcounter.com/

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

Μελέτη Χαρακτήρα – Πρoσωπικότητας

Περιγράφεται η πρoσωπικότητα και o χαρακτήρας τoυ ατόμoυ: προτερήματα, ελαττώματα, αδυvαμίες στη συμπεριφορά,τάσεις για συμπεριφορές ή εξαρτήσεις, ανίχνευση ειδικών ταλέντων, περίoδoι κρίσης.

Μελέτη Επαγγελματικών/Προσωπικών Σχέσεων

Περιγράφεται συνοπτικά ο χαρακτήρας του κάθε ατόμου ξεχωριστά και στη συνέχεια ακολουθεί ανάλυση της μεταξύ τους συμβατότητας. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν θέματα κακοπιστίας ή εξαπάτησης και αναλύονται οι προθέσεις του κάθε ατόμου αναφορικά με την σχέση. Κατόπιν αναλύεται η προοπτική της σχέσης, οι περίοδοι εύνοιας και κρίσης και δίνεται μια γενικότερη αξιολόγηση της βιωσιμότητας της σχέσης. 

Επαγγελματικός Πρoσαvατoλισμός

Δίνονται συγκεκριμένες και αιτιολογημένες συμβουλές σχετικά με την επιλογή επαγγέλματος και τον τρόπο αναζήτησης εργασίας. Παρέχονται συμβουλές για την  βελτίωσης της υπάρχουσας επαγγελματικής δραστηριότητας, όπως επίσης και κατάλληλα χρονικά διαστήματα για θεμελίωση νέας επιχείρησης.

Ωριαία Αστρολογία-Ειδικές Ερωτήσεις

Δίνονται απαντήσεις σε κάθε είδους ερωτήσεις που έχουν συγκεκριμένη απάντηση π.χ. : «πότε να ζητήσω αύξηση;», «είναι καλή περίοδος για αγορά ακινήτου;», «μου είπε την αλήθεια ο υπάλληλος μου σήμερα;»κλπ.

Εύρεση Τυχερών Περιόδων

Υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες κατά την διάρκεια του χρόνου κατά τις οποίες έχουμε αυξημένη τύχη. Οι εν λόγω ημερομηνίες και ώρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τυχερά παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες που απαιτούν αυξημένο δείχτη τύχης και εύνοιας.

Απαντάμε σε κάθε ερώτημα σας με 20,00€    

Επικοινωνία: κιν.: Δήμητρα 6976857682,  e-mail:info@astro4u.gr, site: www.astro4u.gr, facebook: astro4u.gr

 

 

 

 

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα: